Lujuus-
laskenta

Vältä kalliit ja vaaralliset virheet suunnittelussa. Lujuuslaskenta tuo varmuutta ja kustannussäästöjä.
Autamme lujuuslaskennan avulla välttämään kalliit ja vaaralliset virheet rakenteiden, koneiden ja nostoapuvälineiden suunnittelussa. Varmistamme puolestasi, että suunnitelma ja sen sisältämät materiaalit tulevat kestämään standardien mukaisesti tuuli-, lumi- ja muut vaadittavat kuormitukset. Laskelmien tueksi saat aina dokumentit, jotka kertovat miten tuloksiin on päädytty. Tarjoamme myös lujuuslaskennan simuloinnit ja 3D-mallin FEM-laskenta.

Staattinen ja dynaaminen analyysi

Staattinen ja dynaaminen analyysi ovat keskeisiä palveluitamme. Staattisessa analyysissä suoritamme sekä lineaarisia että epälineaarisia tarkasteluja. Dynaamisessa analyysissä tutkimme ominaistaajuuksia, dynaamista vastetta, vaimennusta sekä erilaisia värähtelyilmiöitä, kuten satunnais- ja harmonisia värähtelyjä, myös epälineaarisissa tilanteissa.

Lineaarinen staattinen analyysi

Lineaarinen staattinen analyysi tarjoaa tarkat tulokset rakenteen käyttäytymisestä materiaalin kimmoisella alueella. Tämä menetelmä on hyödyllinen erityisesti silloin, kun geometriset epätarkkuudet, toisen kertaluvun vaikutukset tai monimutkaiset kontaktiehdot eivät ole merkityksellisiä.

Stabiiliusanalyysit ja rakenteen kestävyys

Stabiiliuden varmistamiseksi analysoimme rakenteiden nurjahdusta ja lommahduksia lineaarisesti ja epälineaarisesti. Palveluumme kuuluvat myös pudotustestit, optimoinnit, lämpöanalyysit, väsymistarkastelut, liikeanalyysit sekä virumisen tarkastelu.

Tutustu lujuuslaskennan työnäytteisiin

Ota yhteyttä!