Töihin
Cadmekiin

Cadmekillä pääset työskentelemään vaihtelevissa projekteissa, jotka kattavat laajan skaalan mekaniikkasuunnittelun osa-alueita.

Liity mekaniikkaasuunnittelun asiantuntijoiden joukkoon!

Cadmek Oy on mekaniikkasuunnittelun asiantuntija, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja teräs- ja konepajateollisuudelle, puusepänteollisuudelle sekä erikoiskonevalmistajille. Tiimimme koostuu monen eri taustan omaavista ammattilaisista – meillä yhdistyvät vuosikymmenten kokemus ja nuorekas innostus.

Monipuoliset ja kiinnostavat työtehtävät

Cadmekillä pääset työskentelemään vaihtelevissa projekteissa, jotka kattavat laajan skaalan mekaniikkasuunnittelun osa-alueita. Suunnittelemme koneita ja niiden osia, toteutamme lujuuslaskentaa, 3D-mallinnusta ja tulostusta sekä tarjoamme CE-merkintäpalveluita. Työskentelemme niin yksittäisten laitteiden kuin koko tuotantolinjastojen parissa, ja jokainen projekti tarjoaa ainutlaatuisen haasteen ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena.

Hyvä työilmapiiri ja joustavat käytännöt

Arvostamme avointa kommunikaatiota ja hyviä suhteita tiimissä. Tarjoamme joustavat työajat, jotta työn ja vapaa-ajan tasapaino säilyy. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työympäristöön ja -tapoihin.

Kehittyvä ja kasvava yritys

Panostamme jatkuvaan kehitykseen, niin työtapojen kuin henkilöstön osaamisen osalta. Meillä on käytössämme alan parhaat ohjelmistot ja työkalut, kuten SolidWorks Premium, Simulation Premium, Tekla Structures ja AutoCAD LT. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja ammatilliseen kehitykseen, jotta voit pysyä ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja teknologioista.

Yrityksemme kasvaa, joten meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi

Ota yhteyttä ja esittäydy!

Jos tunnet, että sinulla on intohimo mekaniikkasuunnittelua kohtaan ja haluat olla osa asiantuntevaa tiimiämme, lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot osaamisestasi.